Kā Laurenču sākumskolas 1.b klase brauca ciemos pie LeNeSOna !

???????????????????????????????Ieskandinot Ziemassvētkus, 1.b klase, 11.decembra vēlā pēcpusdienā, kopā ar klases audzinātāju Inetu un vecākiem, devās uz Rīgu, Lielo Ģildi ciemos pie LeNeSOna. LeNeSOns ir puisēns – jautrs, zinātkārs, muzikāls un jau kādu laiku ļoti labs draugs Latvijas Nacionālajam simfoniskajam orķestrim (LNSO).

Jau visa diena pagāja svētku noskaņās, ar ‘pucēšanos’ koncertam, tējas un smalkmaizīšu baudīšanu, pirms brauciena, kā arī dzejoļu rakstīšanu LeNeSOnam.

Rīga mūs sagaidīja ļoti draudzīgi – ar burvīgi ziemīgu laiku un saposusies svētku rotās, tāpēc neizpalika arī lielās egles apmeklējums Doma laukumā. Kā jau Ziemassvētkos, notika daži brīnumi – satikām Ziemassvētku vecīti, kuru 1.b klases bērni pārsteidza ar skanīgu dziedājumu!

Tālāk ceļš veda uz vieno no senākajām un interesantākajām Rīgas ēkām – Lielo Ģildi, lai klausītos koncertprogrammu „LeNeSOna Ziemassvētki”, kurā LNSO izpildīja populāras Ziemassvētku dziesmas no Eiropas un Amerikas, latviešu komponistu skaņdarbus, kā arī populāras dejas no P.Čaikovska baleta „Riekstkodis”. Koncerta otrajā daļā klausījāmies, kā simfoniskā orķestra pavadījumā skan Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas zēnu kora un soprāna Jolantas Strikaites izpildītās dziesmas.


Ievietots

iekšā

autors

Birka:

komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *