Aktualitātes 2.semestrim sākoties

Skolas administrācija aicina vecākus rūpīgi sekot publicētajai informācijai vietnē ww.e-klase.lv. Tur publicētās aktualitātes:

  • Ar 6.janvāri mainās mācību stundu sākuma laiks un līdz ar to arī stundu saraksts (sīkāka informācija e-klases 3.janvāra pastā);
  • Paredzētas izmaiņas dabaszinību nodarbībās, 1.un 2.klasēm arī angļu valodā (sīkāka informācija e-klases 3.janvāra pastā);
  • Ar 6.janvāri tiek nodrošināta alternatīva skolēnu ēdināšanai hotelī „Kaba” (detalizēta informācija tika nosūtīta e-klasē 18.12.2013.) Ja kāds vēl nav pieteicies vai izlēmis, to varēs darīt arī turpmāk pie klases audzinātājas. Informācija tiem, kas ieturēs maltītes hostelī „KABA”: tālrunis skolas dežurantei, pa kuru atteikt ēdināšanu: 67347920 (līdz plkst.8:30)
  • Līdz 10.janvārim lūgums veikt individuālā foto portreta izvēli. (sīkāka informācija e-klases 3.janvāra vēstulē)

E-klases e-pastā publicēta arī  informācija par Vecāku atbalsta biedrības apspriestajiem jautājumiem decembrī. Vecāku atbalsta biedrība atgādina, ka ar š.g. 1.janvāri vecāku līdzmaksājums par vienu bērnu – 70 EUR; par otru bērnu – 50 EUR, par trešo bērnu – 25 EUR.

Lūdzam arī turpmāk  regulāri sekot aktualitātēm e-klasē.  Rekomendējam vietnes sadaļā  „Iestatījumi” izvēlēties sev ērtāku informācijas saņemšanas veidu – jūsu e-pastu vai īsziņu tālrunī.


Ievietots

iekšā

autors

Birka:

komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *