Skolai pieteikti 88 skolēni

Pēc datiem uz 13.maiju mācībām Laurenču sākumskolā pieteikti 88 bērni. Visvairāk iesniegumu saņemts no topošo pirmklasnieku vecākiem, kas nodrošina, ka skolā tiks veidoti divi 1.klašu komplekti. Aktīvi pildās arī vecāko klašu audzēkņu saraksts. Turpinās arī individuālas sarunas ar vecākiem, kas vēl šaubās un interesējas par konkrētāku informāciju tieši savai ģimenei atbilstošu.

Iesniegumu pieņemšana turpināsies līdz pat 1.septembrim, taču skolas vadība aicina vecākus nekavēties ar lēmuma pieņemšanu, un to izdarīt maijā vai jūnijā pēc Ģimeņu saieta, lai kvalitatīvāk varētu sagatavoties mācību procesam.

Informācija par dokumentu pieņemšanu pieejama šeit


Ievietots

iekšā

autors

Birka:

komentāri

  1. kristine tēls
    kristine

    Vai par skolu ir jamaksa?

    1. Laurenču sākumskola tēls

      Vecāku līdzfinansējums laika posmā no septembra līdz jūnijam būs 50 LVL mēnesī par pirmo bērnu, kas mācās Laurenču sākumskolā, 35 LVL mēnesī par otro bērnu un 20 LVL mēnesī par trešo bērnu. Līdzmaksājums ietver to, ka skolēni varēs:
      • Piedalīties neierobežotā skaitā skolas piedāvātajās papildizglītības nodarbībās mākslu, dabas un tehnikas, un sporta jomās;
      • Pavadīt laiku skolā kvalificētu pedagogu uzraudzībā laikā no 7:00 rītā līdz 19:00 vakarā;
      • Ar skolas vai sadarbības partneru transportu nokļūt uz profesionālās ievirzes nodarbībām Siguldas Sporta skolā, Mākslu skolā „Baltais flīģelis“ vai citām pieprasītākajām izglītības iespējām pilsētā;
      • Saņemt kvalificēta atbalsta personāla palīdzību, lai apmierinātu katra skolēna mācīšanās vajadzības;
      • Piedalīties klašu skolotāju rīkotajos pasākumos un aktivitātēs, nodrošinot tiem nepieciešamos resursus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *