Aktīvie Laurēni dodas pārgājienā!

Saulains, rosīgs un skaistu dienu vēstošs: tieši tāds iesākās 3.septembra rīts Laurenču sākumskolas skolēniem! Diena kā radīta pārgājienam, maršruti – visdažādākie. Citam ceļš garāks, citam īsāks, bet ikvienam aizraujošs un interesants. Kamēr 1.klašu skolēni izvēlējās doties skaistā pastaigā līdz Gājēju tiltam, 2.a un 2.b klase skolotāju Elīnas un Sigitas pavadībā soļoja uz Ķeizarskatu, pa ceļam vērojot straujo Gaujas tecējumu no Gājēju tilta un seno Velnalu. Pārgājiena laikā skolēni aktīvi pildīja skolotāju sagatavotus uzdevumus dabaszinībās. 2.c.klase ar skolotāju Agnesi aizceļoja pagātnē, iepazīstot Krimuldas pilsdrupu laika ritējumu un iztēlojoties visus aizraujošos notikumus, kas šeit risinājušies. Arī 3.klases skolēni skolotāja Ivo un skolas medmāsas Ditas pavadībā devās uz Velnalu, pa ceļam apciemojot Siguldas mūzikas skolu.

4.klase ar skolotāju Vanesu un bibliotekāri Maritu apmeklēja vienu no gleznotāju iemīļotākajām vietām Siguldā – Gleznotājkalnu jeb Paradīzes kalnu. Skaistais skats uz plašo ieleju raisīja domas par straujo rudens tuvošanos un dabas apbrīnojamajām pārvērtībām. Pārgājiena laikā katrs skolēns rūpējās par to, lai sniegtu ieguldījumu klases “Laika kapsulā”, meklējot interesantākās un neparastākās dabas dāvanas. Turpretim 5.klase kopā ar skolotāju Kristīni un skolas direktori Sanitu devās lūkoties Gūtmaņalu, pa ceļam skrienoties ar Gauju un sasaucoties ar Velnalas klintīm.

Skolotājas Valentīna un Gunta ar 6.klases skolēniem piepildīja savu pārgājienu ar putnu dziesmām, mākoņu vērošanu un sirsnīgām sarunām par vasaru! Atpūtas vieta iepretim Velnalai kalpoja sadarbības spēļu spēlēšanai, bet atpūtas komplekss “Brūveri” – kā vieta aktīvai basketbola spēlei!

Paldies skolēniem par izturību un labo garastāvokli visas dienas garumā!


Ievietots

iekšā

autors

Birka:

komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *