Pārsteigumiem bagātā skolotāju diena

3.oktobra rītā mazie Laurēni smaidīgi un priecīgi ieradās skolā, lai sveiktu savus vismīļākos, pacietīgākos un izpalīdzīgākos lielos Laurēnus – Laurenču sākumskolas skolotājus un citus iestādē strādājošos darbiniekus, jo šī diena bija īpaši svētki katram! Plkst. 10:00 sākās liela rosība, jo pie 1.un 2.klašu skolēniem ciemos ieradās ļoti dzīvespriecīgi un atraktīvi skolotāji – 4.un 6.klašu skolēni! Vecākie skolēni mazajiem Laurēniem lasīja pasakas, „asināja” prātu ar dažādām mīklām un uzdevumiem.

Kur gan šajā laikā atradās klašu audzinātāji? Kopā ar pārējiem skolotājiem un skolas darbiniekiem visi pulcējās skolas bibliotēkā, lai 5min garumā izbaudītu dažādu emociju gammu, skatoties īpašu īsfilmu „Mūsu lielie Laurēni”, kura bija tapusi pateicoties Laurenču sākumskolas skolēniem. Skolotāju acīs bija redzamas prieka asaras par skaistajiem un sirsnīgajiem vārdiem no skolēnu puses! Katram skolotājam 4.klases skolēni bija sagatavojuši arī nelielu dāvaniņu: ar jaukām un mīļām domām ceptu kēksiņu!

1.a un 1.c klasē šajā dienā paviesojās arī vecāki, kuri skolēniem bija sagatavojuši ļoti interesantas mācību stundas! Īpašs paldies 1.c klases vecākiem: Sandrai Kukainei, Irēnai Pavlovai, Dagnijai Lapiņai un Evitai Saleniecei, kā arī 1.a klases vecākiem: Dagnim Dubrovskim un Ivo Krontālam! Tomēr ar to pārsteigumi 1.klašu skolēniem vēl nebija galā: pie skolēniem ieradās slavenais Cūkmens, lai vēlreiz pārrunātu dabas aizsardzības jautājumus un iepriecinātu pašus mazākos Laurēnus!

Paldies vecākiem un skolēniem par īpaši sirsnīgu dienu saka Laurenču sākumskolas lielie Laurēni!


Ievietots

iekšā

autors

Birka:

komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *